Bouwen en verbouwen in Eindhoven

Geen rompslomp meer

Als het gaat om bouwen of verbouwen van een badkamer of woning hebben we het allemaal wel eens gezien of meegemaakt. Het is ontzettend vervelend als er weer een tegel is losgekomen of als het niet goed gemonteerd is. Hoe fijn zou het zijn om dit soort problemen permanent achter u te laten? Of beter nog, meteen van het begin af aan te vermijden?  Van Lierop creations Eindhoven zorgt dat uw gerenoveerde of nieuwbouw huis hier in ieder geval geen last van zal hebben.

Duurzaam, Schoon en veelzijdig

Van Lierop Creations Eindhoven bouwt of verbouwt nu ook badkamers die bestaan uit één geheel met gegarandeerde waterdichtheid voor bijvoorbeeld in de douche. Wanden die schoon blijven en daardoor dus ook kalk- en schimmelvrij. U kunt alle kanten op want of het nu gaat om enkel de douche of de volledige badkamer, Van Lierop Creations Eindhoven kan het maken. Een huis of appartement moet natuurlijk ook duurzaam zijn Van Lierop Creations bouwt en verbouwt met de nieuwste technieken op het gebied van duurzaamheid. Maar daar blijft het niet bij Van Lierop Creations kan u ook goed informeren en adviseren om de juiste keuzes te maken op dit gebied. Deze technieken komen ook perfect tot recht op plekken die u wilt voorzien van een aparte look. Ook hier geldt weer ‘the sky is the limit’ en of het nu gaat om een nieuwbouw woning of verbouwing Van Lierop Creations kan het voor u realiseren.

Één aanspreekpunt

Van Lierop Creations Eindhoven maakt voor uw bouwplannen een volledig bestek met daarin gebruik van materialen en uit te voeren werkzaamheden. Daarnaast heeft u bij ons het grote voordeel altijd contact te hebben met één aanspreekpunt en van perfect op elkaar afgestemde werkzaamheden omdat we alles in eigen beheer maken. Denkt u hierbij ook aan maatwerk van de uit te voeren werkzaamheden. Ons personeel bestaat uit specialisten en zijn van alle markten thuis. Kortom, Van Lierop Creations Eindhoven zal altijd garant kunnen staan voor een snelle oplevering en een optimale kwaliteit.